Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Nu börjar verkligen hösten närma sig med stormsteg och om det är något jag lärt mig om hösten är det att man måste klä sig rätt för det oförutsägbara vädret. Allt för många gånger har man gått hemifrån i en liten tunn jeansjacka när regnet slagit till och blivit genomblöt och iskall. Vilket i vanlig ordning även resulterat i en oundviklig förkylning som gärna håller i sig hela hösten. För ett tag sedan blev det äntligen modernt att ha kläder som faktiskt inte bara är snygga, utan även faktiskt har en funktion. Att gå i regnjacka när jag var tonåring var barnsligt och stövlar ännu värre. Nu äntligen har vindarna vänt och funktion är återigen på trendkartan. Något som är ett måste för mig inför hösten och vintern är ett par riktigt bekväma gummistövlar. Stövlar får mig att känna mig både som ett busigt barn och som en ansvarsfull vuxen. Sen finns det ju dessutom riktigt moderiktiga stövlar nu för tiden. Jag har precis klickat hem ett par från www.stylepit.se som jag är så exalterad för att få hem. I samma paket kommer det även ligga en ny jacka, som är en annan sak som är ett måste för mig inför hösten. En riktigt snygg kappa, helst av allt en regnjacka som är snygg nog för att komma till festen eller middagen i. Jag har hittat ett märke som verkligen bjuder på allt som jag behöver och lite till, nämligen stilrena Ilse Jacobsen. När man hittar ett märke som verkligen levererar både när det gäller stil och funktion, så glömmer man det inte så lätt. När man dessutom ser att märket som man blivit förälskad i säljs på webbutiken som man brukar handla på, så känns livet nästan fulländat. Så hur mycket regn och storm än den kommande hösten bjuder på i år, så är jag förberedd!

 

ilse                          ilse2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *