Fixa och dona

Alltså nu har vi så mycket saker här hemma att jag håller på att bli helt vansinnig! Vill bara slänga allt åt helsike men E låter mig inte göra det. Varför vet jag inte, han gillar väl att samla eller något. Bara jag inte är tillsammans med en av de där epic samlarna man ser på tv:

Aja tur att han har mig i alla fall, jag har nämligen hyrt billigt förråd där vi ska slänga in all hans skit. Sen har jag gett honom en deadline på 6 månader och om han inte rensat ut det han ska ha kvar och inte så slänger jag precis allt. Det spelar ingen roll vad han säger. Det blir mycket bilsaker som åker in där, han är ju en baddare på att handla bildelar, oavsett om vi behöver dem eller inte, så hans samling har ju växt sig stor. Bildelarna är dock bra att ha kvar ifall att något går sönder, när mitt bromssystem gick sönder förra månaden hade han ju liksom nästan allt hemma för att bara byta ut det. Jag funderar på om jag ska tipsa honom att bli bilmekaniker istället för att sitta som en kostymnisse på kontor dagarna i ända. Han gillar liksom inte det, han är mer praktiskt lagd så det skulle vara perfekt för honom att syssla med något sånt. Men det får han bestämma själv oavsett.

Nu ska jag gå härifrån. Är fortfarande på seriejakt men jag har lagt ned det lite. Har liksom ingen lust, saknar min Gossip Girl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *