Framtidsfunderingar

life

På julafton kom min framtid upp på tapeten. Och alla vet ju att jag inte riktigt har några framtidsplaner… alls. Så jag har tagit upp tanken igen i mitt stilla sinne och faktiskt på allvar börjat fundera på vad jag vill göra. Och jag vet faktiskt inte egentligen. Jag tänkte typ marknadsföring men vad ska jag bli..? Marknadsförare? Haha! Heter det så? Eller kanske administratör… Det är så svårt, hur ska man veta om man aldrig testat det förut. Men det är ju svårt att testa eftersom att man måste ha utbildning för att får jobb inom genren.

Om jag skulle bli till exempel lönespecialist är utbildningen 1,5 år men då måste jag också ha läst företagsekonomi, vilket jag inte har. Så jag måste börja med det så det kommer ta aslång tid tills jag är klar.

Men om jag skulle bli något inom marknadsföring vet jag inte vad det skulle vara. Här finns det 37 olika alternativ. Har de aldrig hört talas om att man bara kan föreslå 2 olika alternativ till de som inte kan bestämma sig???

Det är inte det att jag är missnöjd med mitt liv men jag är lite fast på samma plats. Skulle vara kul att göra något tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *