Hooked

Hej på er idag igen! Vad tyckte ni om mitt förra inlägg? Jag har verkligen tänkt så mycket på det jag faktiskt skrev och jag blir nästan lite tårögd av medlidande för barnen. Föräldrarna gör liksom egentligen inget fel, det är klart man får vara stolt över sina barn och så. Men vad tycker barnen om det? Det är ingen som lyssnar på dom? Det är ingen som bryr sig om vad som kommer att vara viktigt för dem senare i livet. Det kanske inte är så kul att veta att det ligger kladdiga blöjbilder på en runt om på nätet. Det värsta är att vem som helst kan komma över dem, även psykiskt sjuka människor. Nej usch! Låt bilder förbli privata minnen istället.

Nu ska jag sluta tjata om detta, jag är ledsen. Förlåt. Låt mig istället berätta om Gossip Girl. Jag är så himla på nålarna nu! Den där förbannade Juliette har något emot Serena och hon har precis lyckats med att förstöra precis hela hennes liv. Hon har förstört kontakten mellan henne och hennes bästa vän, med hennes mamma, med skolan och med både Dan och Nate. Och det är ingen som ser att det inte är sanning. Nu har hon precis drogat henne och tagit med henne hem. Waaaa jag kan knappt bärga mig tills jag får sluta jobbet idag! Jag ska springa hem fort som fasiken och sätta på nästa avsnitt. Dessutom var Chuck och Blair nästan ett par igen, vilket jag innerligt önskar att dom kommer att bli igen, men nu har Blair bestämt sig för att göra slut på riktigt, trots att hon älskar honom. Alltså vad är det med folk? Jag vill VERKLIGEN se vad som händer härnäst.

BTW jag har blivit riktigt inspirerad av den snygga inredningen i hemmen hos dom på Upper East Side. Jag har bestämt mig för att skaffa mig ett sminkbord av någon variant. Vill sätta någon snygg belysning kring spegeln så jag får rätt typ av ljus. Men vilket ljus är det egentligen? Vill inte ha något strålkastarljus rätt in i ansiktet. Inte heller någon sjukhusbelysning som visar alla skavanker man lyckats samla på sig genom åren. Någon varm och trevlig belysning skulle vara perfekt! Så att man ser vilka hårstrån man måste noppa bort från ögonbrynen också haha! Men inte för mörkt. Åååh jag vet inte vad jag ska välja? Erik har ingenting att tillägga sa han, han har ingen koll på sminkbord men om jag vill ha ett är det fritt fram. Någon som har något tips till mig?

544879-sminkbord SMINKBORD

 

Dessa två alternativ gillar jag men vet inte om det kanske är för starka lampor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *