Längtar till banan

Åh vad jag längtar till långa dagar i gassande sol på golfbanan. Jag är inte den mest hängivna golfspelaren men jag och min kära far brukar ibland slänga klubborna över axeln och ge oss iväg. Det är så jäkla härligt. Man blir så avkopplad, eller ja – man borde bli avkopplad. Jag blir alltsomoftast förbannad eftersom jag inte är riktigt så bra som jag önskar. Men övning ger färdighet! Sägs det i alla fall.

Nu är det i alla fall dags att införskaffa sig lite nya golfkläder (ÄNTLIGEN!). Det är lite därför jag älskar golf så mycket, älskar att spatsera runt i pikétröjor och leva livet haha!

De här kläderna har jag beställt hem än så länge:

golf

golf1

golf2

golf3

golf4

golf5

golf6

 

Tror jag kommer bli en riktig pingla i dessa. Köpte alla från golfbutikens hemsida. Sen köpte jag även en golfklocka från golfkikaren.se:

golfklocka

 

Äntligen, jag har velat ha en sån jättelänge. Så jag kommer helt enkelt inte bara vara snygg som fan, jag kommer även se riktigt proffsig ut! Undrar om Erik ens kommer att släppa iväg mig. Eller jo, med pappa är det nog okej. Om det finns någon som är mer överbeskyddande är Erik så är det ju pappa. Alla tjejer vet nog vad jag pratar om. Oavsett hur gammal man blir så är man alltid pappas lilla tjej. Och jag har alltid vart pappas flicka, ända sen jag föddes. Tror mamma känt sig utanför mer än en gång haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *