Mår bättre

Nu mår jag bra igen. Känner mig fortfarande inte helt hundra procent, är fortfarande darrig i kroppen men det är bättre. Jag valde att stanna hemma idag också för säkerhets skull, det kan ju smitta upp till 48 timmar efter att man slutat kräkas. Och ikväll är det 48 timmar sedan. Men nu kan jag både äta och dricka så imorgon räknar jag med att vara okej igen.

Jag och Erik ska gå på bio imorgon och äta middag ute. Jag längtar till den 31 för då har filmen Frost premiär, den verkar jätterolig. Man ser att det är samma skapare som till Trassel, personerna ser likadana ut. Jag kan inte hjälpa att jag tycker att personerna är vackra i filmerna. Jättelöjligt, dom är ju animerade men jag älskar deras utseende! Om jag var en tecknad person så skulle jag vilja se ut sådär.

Åh och jag måste berätta vad jag hittade! VÄRLDENS snyggaste cocktailklänning! Jag vart helt såld! Problemet är bara att den var så fruktansvärt äckligt dyr,  6 895:- kostade den, men den var så jäkla snygg! Jag kom på att lönen snart kliver in på kontot men jag skulle fanimej inte ha råd ändå. Så jag pratade med Erik och sa att jag behöver ett sms lån för att kunna köpa mästerverket och han var inte alls glad över det men sen såg han tårarna i mina ögon (ja jag var hungrig, törstig, sjuk och ynklig) så han sa att okej, kör. Så nu har jag beställt hem klänningen och har den förhoppningsvis i nästa vecka! Är så GLAD, den är så snygg! Kolla här:

snygg

 

Vem kan inte älska den? Jag längtar tills jag får tillfälle att bära den!

Hörrni, är det förresten inte jättekonstigt att Erik inte har blivit sjuk än? Det ska ju vara supersmittsamt med vinterkräksjuka! Aja, han kanske är en av dom som är immun mot allting. Jag hade ju tänkt ta hand om honom i helgen när han behövt mig men det gick ju inte vägen. Men nu blir det som sagt middag och bio imorgon. Det ska bli kul, skönt att komma ut ur lägenheten och göra någonting annat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *