Nej min frissa ska sluta, mardröm!!!!

Ni som har följt min blogg ett tag vet nog redan hur noga jag är med mitt hår. Just nu har jag i tre olika färgtoner, rött i botten, mörkbrunt i topparna och så lite blonda slingor överallt. Den enda, och jag menar verkligen den enda, som vet exakt hur jag vill ha mitt hår är den frisör som jag har gått till de senaste fem åren. Men nu… är det slut på det. Hon ska sluta! Tydligen har hon utbildat sig till socionomkonsult och ska nu börja jobba som det. Jättekul för henne, men inte fullt lika kul för mig. Vad ska jag göra nu?! Får väl helfärga håret brunt eller något, för mina slingor är det ingen annan än hon som får röra, det är en sak som är säker. Usch, känner mig missunnsam, men jag var bara så nöjd med den balans vi hade funnit med varandra.

En kvinna fönar håret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *