Renovera med stil

När man ska rusta upp ett gammalt hus som mitt föräldrahem utan hjälp från hantverkare gäller det att tänka smart. En viktig del är att hitta rätt byggvaror och vi har bestämt oss för att köpa dessa från ett byggvaruhus på nätet. Det ska bli kul att göra något tillsammans som en familj igen, vi bor ju alla i olika städer nu och hinner nästan aldrig träffas. Den dagen jag och mina syskon får ärva huset kommer vi absolut inte att sälja det, eftersom det nästan är som ett klassiskt familjegods och har funnits i släkten i generationer. Jag bryr mig inte hur kass ekonomi vi har då, huset blir kvar i vår ägo!

Men nu till något ännu viktigare. Eftersom jag är en rätt stylish person, med ett inte så litet intresse för kläder, har jag börjat fundera över hur man egentligen klär sig när man ska måla och snickra. Funktionsplagg som stora fleecejackor är ju gräsligt fula, det går bara inte! Jag tänker mig snarare ett par baggy, slitna brallor och en snygg t-shirt som gärna kan få både en och två fläckar på sig. Det kanske låter löjligt, men jag tror att man mår bättre som människa av att alltid hålla stilen. Fråga inte varför – fråga varför inte! Det skadar inte att hålla sig snygg i alla lägen, även om det bara är för familjen …

Skärgårdshus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *