Så jävla awsome!

Hur har midsommar varit för er? För mig har den varit så jäääävla bra alltså! Vilken HELG! Har inte haft så roligt på länge, vi drack, dansade och festade från torsdag kväll till söndag eftermiddag. Mådde ju sisådär efter men det är okej, det är bara midsommar en gång om året så det gäller att passa på!

Erik har varit i farten och beställt hem bilgrejer igen. Som han sa ”sommartillbehör till bilen älskling” och jag kan inte vara arg på honom. Dessutom hade han köpt en liten doftburk till mig vilket fick mig på bättre humör! Det är en riktig fröjd att öppna bildörren nu, det luktar smarrigt bubbelgum! På tal om bubbelgum provade jag kulglass i onsdags med smak av bubbelgum och den var verkligen jättegod! Men man fick lite ångest när man svalde, man har ju blivit lärd sen barnsben att inte äta tuggummi och när man ska svälja något som smakar tuggummi känns det ju lite konstigt. Men jag överlevde 😉

Här kommer den här veckans favoritlåt btw:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *