Tack tack tack tack!!!

Minns ni mössan jag skrev om för ett tag sen? Annars, läs inlägget här! FICK DEN MÖSSAN AV ERIK I JULKLAPP!! Jag trodde inte han var inne och läste min blogg men han sa att han gjorde det då och då när jag frågade! Kan ni förstååå?!?!?! Jag fick den! Åååh är så glad! 😀 Precis vad jag ville ha!

elin

Men det är inte det som jag är gladast för. Ni har ingen aning om vad jag fick sen.. En resa!!! Och inte vilken resa som helst utan en valfri av MSC’s kryssningar!!!!!!!!!! Jag skojar inte med er när jag säger att jag började storgrina av lycka! Han har lagt ut så mycket pengar! Och jag som trodde vi var halvfattiga! Men det visar sig att han har sparat en stor summa pengar i smyg varje månad det senaste året bara så att han ska kunna ge mig en sån här present, en present att minnas. Och det kommer jag verkligen göra! Jag är så jävla jävla glad att ni anar inte! Dom har kryssningar både i Medelhavet och i Karibien. Jag måste ju såklart säga att Karibien lockar mest, vem skulle inte tycka det liksom.. Men jag skulle känna mig så dum om jag krävde en resa dit bort! SORRY Erik om du läser det här! Men det är sant! PUSS du är bäst i hela världen! Och tack!!!!!!!

cruisee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *