Världens snyggaste jeans!

Idag hände det som bara inte får hända! Jag såg världens snyggaste jeans på rea, helt perfekta för festen på lördag. (Jag har väl berättat om den redan?) Och just den här månaden när jag precis varit hos tandhygienisten för två tusen kronor! Jag hatar verkligen när livet erbjuder en möjligheter som man inte kan nappa på direkt. Jag berättade om jeansen för Jossan, vi har ju precis likadan smak och hon tyckte att jag skulle slå till. Jag får ju lön nästa vecka, så även om det är tight precis idag så är det snart påfyllt i kassan. Dumt att missa en sån chans. Så jag tog ett snabblån, de är ju superbra på det viset. Upp med mobilen och sen kan man shoppa, även med anmärkning som Jossan sa. Nu ligger jeansen på sängen hemma och om jag bara hittar en matchande topp så är lördagen räddad.

många snygga jeans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *