Livet med Elin

Häng med i livet med mig

Välkomna hit till mig och min plats där jag kan prata om allt som jag vill dela med mig av och om i livet.

När jag har så många tankar som jag har, så är jag väldigt tacksam över att kunna dela av mig dem och kunna få dela med mig av sånt som ligger mig varmt om hjärtat. Med så många tankar och saker som jag vill prata om, så blir det många inlägg och målet är att få dela med mig av sådant som jag själv är väldigt intresserad av och samtidigt få möjligheten att kunna exempelvis ge olika guider om sådant jag tycker är intressant och som jag kan få till och med chansen att hjälpa någon av er därute med vad det än kan vara som jag delar med mig av.

Möjligheterna är många och det kan finnas inlägg om hur du tränar på bästa sätt eller om någon träningsform som hjälper mig framåt i vardagen. Förslagsvis skulle det kunna vara en skönhetsbehandling eller så kan det vara om någon ny produkt eller tutorial som jag kollat upp och som jag bara måste dela med mig av.

livet-2021

Ett blandat liv ger blandade inlägg

Det är mycket som händer för mig och jag har många intressen som jag gärna fyller på med här på och som ni får lära er mer om och som ni kanske kan ta med er ut i livet. Skönhet och produkter med smink och liknande är alltid på tapeten och jag ser gärna olika tutorials och tips för att få till en snygg sminkning för helgen eller bara vara så där vardagssnygg som man faktiskt kan få till ibland.

Sociala medier är jag mycket på under dygnets alla timmar och det är där som jag hittar mycket inspiration och intressen som jag sedan tar vidare på egen hand. Det kan vara att kolla in senaste trenderna inom skönhetsbehandling som med vad man kan göra med mina personliga favoriter fillers och botox, men även om det finns egna sminkprodukter, DIY och mycket annat.

Förutom skönhet, hår, smink och ja allt sådant, så har jag även ett starkt intresse för idrott och träning. Skönhetsbehandlingarna i alla dess former är endast för att piffa upp detaljerna, men det är med träning som jag kan nå verkliga nivåer och få till det där som längtat efter och kämpat efter att få ha. Det blir en del tid på gymmet och om jag lär mig nånting därifrån, så lär jag komma på nånting att skriva om det här på min sida.

livet-2021

Livet med Elin

Ja, jag hoppas att ni har ungefär fått in känslan som jag försöker förmedla och som jag kommer att försöka förmedla här framöver med mina olika inlägg. Det kommer att vara mycket informativt när jag verkligen vill lära er och mig om någonting, men samtidigt vill jag att ni ska känna min personliga närhet när ni läser och förhoppningsvis lär er nåt nytt eller bara gärna läser det jag har att skriva.

Det kommer att vara högt och lågt om olika ämnen, trender och saker i livet som jag antingen tycker om, inte vet så mycket om eller som bara intresserar mig och som jag bara måste veta mer om. När jag vet mer om någonting i livet, då kommer jag att skriva det här och själv kunna se vad jag har lärt mig och med glädje förmedla det till er, så att ni kanske också lär er någonting nytt. Välkomna hit till mig och hoppas att vi får dela många inlägg tillsammans. Jag ser fram emot att få dela med mig av livet med er.

You may also like...