Otrolig upplevelse med avslappningsmusik SUP Yoga

Photo by chris clark from Pexels

Det är ingen tvekan om att avslappningsmusik har stor påverkan på oss människor. Avslappningsmusik används både av oss vuxna och för barn. Nu fick jag möjligheten att testa på Yoga ståendes på en SUP samtidigt som vi lyssnade på avslappnande musik. Nedan lite allmän info om Yoga:

Yoga är ett världsomspännande fenomen som många människor ser som en del av sin livsstil. Både barn och äldre tycker om yoga.I början är alla yoga nybörjare för att sedan utvecklas med olika yogaövningar och yogapositioner och till slut kunna vara del av yoga i grupp, men även träna yoga hemma. Det är olika från person till person vad yoga betyder för en och yoga för dig kan vara något helt annat från vad yoga innebär för någon annan. Börja med att yoga hemma för att upptäcka vad dessa enkla yogaställningar kan åstadkomma för dig. Är yoga för alla?

Den tusenåriga formen av yoga och dess yogaövningar är framtagna så att vem som helst ska kunna bli en del av yoga meditation och allt därtill. Yoga är en fantastisk träningsform som kombinerar andningsövningar med fysisk träning och det är bevisat att träningsformen yoga hjälper utövare att stärka sin innerliga balans. En vanlig fråga är vad det är som yoga tillför och vad det är som erbjuds med träningsformen yoga meditation som tusentals tar del av varje dag världen över. Yoga meditation har ett antal olika yogastilar, var och en med sina egna yogaövningar. Yoga är en typ av övning som innehåller meditation, vilket gäller för alla dess komponenter.

SUP yoga med avslappningsmusik för alla

Yoga innehåller olika former och många varierande sätt att utöva sin yoga på. Jag fick äran att testa på detta med avslappningsmusik som höjde själva känslan. Yoga med SUP är en träningsform som blir allt mer populär inom yoga blogg och yoga forum. Det är så kallad skandinavisk yoga meditation som Stand up paddle yoga gör sig känd för. Med kombinationen av traditionell yoga gör att det nästan blir som att göra yoga på svenska. Yogaställningar och övningar liknar dem som utförs på golvet, men de utförs nu på ett SUP som är välkänt i yogavärlden.SUP finns i olika varianter och med den specialdesignade paddelbrädan står dörrarna öppna för att utveckla yoga och meditation på nya sätt.

SUP – Vad är det och hur fungerar det?

SUP är en sport som du kan utöva när du står upp. Den har blivit populär i Sverige och runt om i världen. Paddleboard innebär att användaren står på en paddelbräda och paddlar sig framåt med en paddel.

Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du ha din paddleboard i alla olika typer av vatten. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din Stand Up Paddleboard, beroende på vattnet som du har din SUP i.

Stand Up Paddleboard

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja en bra paddle board. Det är mycket viktigt att du köper en paddelbräda som är anpassad till din användning av Stand Up Paddle. Det finns olika typer av paddlar. Den ena typen är gjord av hårt material och den andra typen är gjord av mjuka material och kan låsas upp. Båda typerna är likartade i form och egenskaper, men det finns vissa skillnader i saker och ting. En hård paddleboard är skapad för högre fart, har bättre glid och är fördelaktig om du vill slippa blåsa upp din paddelbräda varje gång och kan komma ut snabbare i vattnet. Uppblåsbara SUP:ar är mycket lättare att förvara och transportera eftersom de inte kräver någon större yta att förvara. De är också mycket enkla att använda, vilket gör dem idealiska för dem som inte är starka simmare eller har begränsad rörlighet. Den stora skillnaden med en uppblåsbar SUP är att den är enkel att transportera och prova nya vattensorter var du än är.

Stand Up Paddle i Stockholm

SUP är väldigt populärt i Stockholm. Många av Stockholms stränder har börjat tillåta turister att istället för att hyra kajak paddla runt i en SUP. SUP är en hobby som passar både unga och gamla och som bidragit till en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är fint Stockholms väder. SUP är ett utmärkt alternativ för alla åldrar och förmågor när det gäller vattenaktiviteter. SUP är mycket stabil och lätt att lära sig, vilket gör den idealisk för nybörjare. Å andra sidan är SUP också tillräckligt snabb för avancerade användare. Vill du inte köpa egen SUP så kan du hyra sup.

Yogaformer för meditering och avslappning med avslappningsmusik – Hur är de?

Att utöva yoga med avslappningsmusik är en otrolig upplevelse. Det du gör är att du du står rakt upp under hela övningen. Yoga med SUP kan utföras både ensam och i par. Det är mycket vanligt att yogaposter utför övningarna tillsammans. Det kallas för Yogabyoga, vilket innebär att du utövar yoga utomhus med din SUP. Syftet med yoga med Stand Up Paddleboard är att det förbättrar din balans och flexibilitet. Och som namnet antyder ingår även meditation, vilket gör yogan ännu mer komplett.

Det finns fler sköna alternativ till gå in i sig själv i ett läge av mindfulness, tex att promenera långsamt – Blev du nyfiken att lära dig mer om hur man gör och vad det gör för nytta med kropp och själ, prova gärna länken här! lilladraken.se

Vill du läsa om smarta högtalare för att lyssna på avslappnande musik?

Du kan läsa på: smartahogtalare.se

Vill du samtidigt som du paddlar SUP, slå ett slag för miljön – Gå in här!

You may also like...